Prihlásenie:
meno:
heslo:
Nemáte účet na aukciedreva.sk?
Zaregistrujte sa
Slovenská verziaČeskyEnglishDeutschPolskiHungaryUkraine

Használati utasítás

Hogyan járunk el a www.aukciedreva.sk révén lebonyolított faértékesítés során


Első lépésként alaposan ismerkedjünk meg az aukciós szabályzattal, amely a www.aukciedreva.sk Feltételek c. részében található.  Fontos továbbá áttanulmányozni az aukcióval kapcsolatos szerződéseket, amelyek nélkül nem szerezhető meg a teljes hozzáférés a faértékesítés céljából kiírt aukciókhoz.

A második lépés a portálra történő regisztráció. Ön regisztrálhatja magát mint vevő vagy mint eladó (a regisztrációra a regisztrációs formanyomtatvány kitöltésével kerül sor).
A regisztráció után kitöltve megkapja a szükséges dokumentumokat a jelszóval együtt az e-mail címére, a dokumentumokat ki kell nyomtatnia, aláírásával jóváhagyólag igazolnia kell, majd el kell küldenie azokat a LIS a.s. Zvolen címére.


A dokumentumok (ajánlattevő résztvevővel való szerződés vagy a kiíróval való szerződés, aukciós szabályzattal való egyetértés) elküldésével egyidőben át kell utalni a Lis a.s. Zvolen számlájára az 1000€ összegű akciós biztosítékot, mely szüntelenül az Ön tulajdonát képezi.  Ez az intézkedés a portál visszaélések elleni védelmére szolgál, megakadályozza, hogy valótlan árakkal licitálva spekulációs árfelverést végezzenek olyan személyek, akiknek valójában nem áll érdekében fát vásárolni.


Az Önök által megküldött dokumentumok és a befizetés hitelességének ellenőrzése után rendszergazdánk lehetővé teszi Önnek a portálunkhoz való teljes hozzáférést, azaz biztosítja, hogy fát kínálhasson eladásra, vagy hogy licitálás formájában versenyezhessen az eladásra felkínált faanyag elnyeréséért. Az egyes aukciók lezárása után az aukció eredményéről készült jegyzőkönyv 24 órán belül megküldésre kerül a kiíró és az aukció nyertese e-mail címére.

Az említett jegyzőkönyv egyúttal alapul szolgál a fára vonatkozó adásvételi szerződés-minta kitöltéséhez, melyet az aukciós szabályzat értelmében a kiíró és a nyertes köteles kölcsönös üzlet megkötésekor alkalmazni.

Aktuálny dátum a čas

Rýchle správy

Možnosť nákupu gulatiny s odloženým dátumom splatnosti

Vážený obchodný partner, v súvislosti s nadobudnutím účinnosti zákona č. 394/2012 Z.z. o obmedzení platieb v hotovosti, aj vzhľadom na rozšírenie Vašich možností pri obchodovaní prostredníctvom nášho aukčného portálu, Vám prinášame novú, jedinečnú službu „nákup a predaj dreva s odloženým dátumu splatnosti“. ...

pridané: 18.01.2013 viac informácií »

Dreviny

Dreviny

pridané: 04.12.2012 viac informácií »

Financovanie



Chcete peniaze na drevo?

Lesné podniky

Aj tieto lesné podniky transparentne obchodujú prostredníctvom aukcií dreva.

Všetky práva vyhradené © Lesnícka informačná spoločnosť, a.s.