Bejelentkezés:
név:
jelszó:
Nincs fiókja az aukciedreva.sk-n?
Regisztráljon
Slovenská verziaČeskyEnglishDeutschPolskiHungaryUkraine

Fa internetes aukciói (FIA) – hatékony fakereskedelem

Ahhoz, hogy teljeskörű hozzáférése legyen a rendszerhez és a portál igénybevételével eladásra kínálhasson fel fát vagy licitálhasson a felkínált árura, regisztrálnia kell, és teljesíteni kell az aukciós szabályzatba foglalt összes feltételt. Miután képernyőjén megjelenik a weboldal, a jobb felső sarokban találja a portálra történő regisztráció lehetőségét. Regisztrálás előtt, kérem, olvassa el figyelmesen az AUKCIÓS SZABÁLYZATOT és a vele kapcsolatos dokumentumokat.

A regisztrációhoz szükséges adatok megadása után a rendszer automatikusan felszólítja Önt, hogy aktiválja fiókját az Önnek elküldött e-mail üzenet útján (ez egyúttal az Ön által megadott e-mail cím megerősítése is).

A fa felkínálásához vagy a licitáláshoz szükséges teljes körű hozzáférés megszerzése érdekében jóváhagyólag megerősítve vissza kell küldenie azokat a dokumentumokat, melyeket az e-mail címére fog megkapni (Egyetértés az aukciós szabályzattal, Kiíróval való szerződés vagy Ajánlattevő résztvevővel való szerződés, cégkivonat), az Erdészeti Információs Társaság Rt.-vel (Lesnícka informačná spoločnosť, a. s.) fennálló kereskedelmi kapcsolataiból eredő összes lejárt tartozásának kiegyenlítettnek kell lennie, és be kell fizetnie az aukciós biztosítékot. A feltételeket a fa értékesítése céljából megrendezésre kerülő konkrét internetes aukció megvalósulása előtt három nappal teljesíteni kell.

 

Fa internetes aukciói Zobraziť dokumenty pre aukcie dreva

aktualizálva: 30.10.2011

Internetové aukcie dopravy Zobraziť dokumenty pre aukcie dopravy

aktualizálva: 20.05.2012

Dražby dreva Zobraziť dokumenty pre dražby dreva

aktualizálva: 18.08.2012

Aktuálny dátum a čas

Azonnali üzenetek

Holzarten

Holzarten

hozzáadva: 04.12.2012 bővebb információ »

Katalog

Katalog

hozzáadva: 04.12.2012 bővebb információ »

FinancovanieChcete peniaze na drevo?

Lesné podniky

Aj tieto lesné podniky transparentne obchodujú prostredníctvom aukcií dreva.

Minden jog fenntartva © Lesnícka informačná spoločnosť, a.s.